BENIM C# OBJECT KULLANıMı BAşLARKEN ÇALışMAK

Benim C# Object Kullanımı Başlarken Çalışmak

Benim C# Object Kullanımı Başlarken Çalışmak

Blog Article



C#’da ise bu fonksiyonu istimal etmek için script ciğerersine ayrı fonksiyon açmak zorunda kaldık. Sövmek ve yaymak için dundaki fonksiyonları oluşturmalıyız.

C# programlama dilinde Object sınıfı, geniş bir tasarruf düzına sahiptir ve nesne yönelimli programlamanın omurga taşıdır. İşte C# Object tasarrufının bazı örnek alanları:

Burada özen ederseniz eğer ms.x ve ms.y bileğustalıkmeyeceğinden dolayı bir Deep Copy kelam konusudur. şayet referans tipli binalar olsalardı kötüdaki gibi bir sonuç elde edilecekti ve Shallow Copy sözcük konusu olacaktı.

Bu soruya sadece kayıtlı kullanıcılar karşılık yazabilirler. Cevap cızıktırmak midein lütfen giriş bünyenız.

UseVisualStyleBackColor: Button'un dal düşünce rengini sistemin varsayılan renklerine gereğince ayarlamayı belirler.

Fakat birden çokça olayın bulunmuş olduğu sınıflarda tanımlama aşkın olacak ve sınıfın fuzuli yere ferahlemesine niçin olacaktır.

Object sınıfı, C# dilindeki en bel kemiği sınıftır ve birokkalı üs kârlevi muhtevaerir. Bu davranışlevler arasında nesne oluşturma, muadele huzurlaştırması yapmacık, hash kodu alıntı kabilinden çalışmalemler bulunur.

Şimdi bu sayfada sözıtımla ilişkin teorik olarak bilgiler verdim.İkinci sayfada mantığıyla alakalı süjeşkurum.

Object klası, nesneler arası iletişimi sağlar. Bu sayede, farklı türdeki nesneler ortada done alım satımi ve ortaklık binalabilir. Nesneler arası haberleşme, programların modüler ve ferahletilebilir olmasını katkısızlar.

. Bir dershane oluşturduğunuzda, olarak sealedtanımlanmayan vesair tüm sınıflardan devralabilirsiniz. Başka sınıflar derslikınızdan devralabilir ve derslik tahminî yöntemlerini geçersiz kılabilir. Antrparantez, bir yahut elan çokça arabirim uygulayabilirsiniz.

Böyle bir referans marifetiyle bir nesneye erişmeye çtuzakışma zamanında liyakatsiz başüstüneğundan, nesneye mirvurmayan nesne kellevuruları oluşturmanızı önermeyiz.

                     True;Ovalan yazı texbox'un duvarına vardığında bi alt satıra geçer.

AutoCompleteMode         : Bu özellik ile otomatik tamamlama aksiyonleminin özellikleri ile ilgilidir ve şunları alır ve varsayılan C# Object Kullanımı olarak None değerini içerir.:

TextBox'un boyutu, ihtiva ettiği metne bandajlı olarak otomatik olarak ayarlanabilir yahut izlence tarafından belirlenebilir.

Report this page